Dit ben ik

Ik ben Natasja. Mijn naam is afkomstig uit het Russisch, het betekent opstanding. Ik vond vroeger mijn naam niet zo bijzonder, totdat iemand aan me vroeg wat mijn naam betekent. Haar reactie was: Ga maar van je naam houden, want iedere keer als je naam word uitgesproken wordt er opstandingskracht over je uitgesproken. En dat heb ik gedaan. Ik ben van mijn naam gaan houden en ben gaan staan, en ik ben gaan schitteren. Wat een vrijheid geeft dat!

Naast mijn passie voor mensen heb ik ook passie voor mijn gezin. Mijn partner en ik hebben samen 5 (bonus) kinderen. De kinderen zitten in de leeftijd tussen 6 en 17. Samen zijn we met 7, dus hier in huis is altijd wat te beleven. Naast ons gezin en mijn praktijk ben ik recent weer gaan studeren. Ik specialiseer mij op dit moment als contextuele therapeut aan het opleidingsinstituut leren over leven in Amsterdam. Ik geniet ontzettend van de opleiding die ik nu doe. Ik ben ervan overtuigd dat ik langs deze weg mij op een bijzondere manier kan inzetten voor mijn medemens.

Van oorsprong ben ik opvoedkundige en heb verschillende jaren met jongeren en jongvolwassenen gewerkt. Vooral in de woonbegeleiding. Ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen met cursussen en (studie)boeken.

Ook ik weet, uit eigen ervaring, dat het leven niet altijd loopt zoals we dat hopen. Tegelijkertijd heb ik ook geleerd steeds weer op te staan en te gaan schitteren en uit het leven halen wat erin zit. Weer vreugde ontdekken. Ik hoop dat ik andere mensen mag helpen in hun proces.